Live chat

Flexibele Online Werkplekken

Onze Online Werkplekken zijn efficiënt ingericht waardoor je makkelijk, snel en flexibel werkt. Zelfs bij een trage internetverbinding kan je zonder problemen werken met de vertrouwde software en bestanden.

Veilige en betrouwbare opslag

Onze online werkplekken zijn goed beveiligd. Via een afgeschermde cloudomgeving zorgen wij er voor dat alleen jij bij de bestanden en software kan. En krijg je een keer koffie over je laptop? Dan staan je bestanden nog veilig op de server.

Apparaat onafhankelijk

Een van de grootste voordelen van de online werkplek. Je werkt zowel device onafhankelijk als locatie onafhankelijk. Of je nou onderweg bent of bij een klant zit, of je achter een desktop zit of bij een laptop. Met internettoegang heb je altijd al je software en bestanden beschikbaar.

Support op afstand of op locatie

Flink IT onderscheidt zich door hulp op afstand te bieden, maar ook hulp op locatie. Afhankelijk van wat jij prettig vindt. De technologie gaat al snel genoeg en dan is het fijn als je een IT-Partner hebt die de tijd neemt om alles uit te leggen en je te ondersteunen. Niet vanuit een callcenter, maar met écht persoonlijk contact.

Schaalbaar

Met de online werkplek van Flink IT ben je volledig schaalbaar in het aantal gebruikers per maand. Hierdoor heb je perfecte kostenbeheersing over jouw IT omgeving.

Online werkplek in Drenthe

Flink IT is gevestigd in Emmen en we focussen ons met name op de regio Drenthe. Op zoek naar een betrouwbare IT partner in de Regio Drenthe? Neem dan contact op met ons.

Ook buiten de regio hebben we een groot aantal klanten door onze persoonlijke en service-gerichte aanpak. Dus ook klanten buiten Drenthe zijn bij ons van harte welkom en bedienen we graag met advies en onze diensten.