Live chat

Een kleine en flexibele organistie

Wij zijn gespecialiseerd in IT oplossingen op maat in Emmen en omstreken. Met onze kleine en flexibele organisatie stemmen wij onze dienstverlening precies af op jouw wensen. Of het nou gaat om 2 of 100 werkplekken, ons team van jonge, enthousiaste mensen staat altijd voor je klaar. Met onze professionele helpdesk kunnen wij 24/7 monitoren en waar nodig op afstand of op locatie ondersteuning bieden.

Breed georiënteerd aanspreekpunt

Naast systeembeheer richt Flink IT zich ook op werkplekinrichting, service op locatie en het geven van instructies over het gebruik van de digitale toepassingen. Het verhuizen of migreren van bedrijfsgegevens behoort ook tot het takenpakket van Flink IT. Met onze servicegerichte aanpak en expertise van onze medewerkers ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand kan Flink IT alle zorgen uit handen nemen. Afhankelijk van het gewenste serviceniveau kan gekozen worden uit verschillende pakketten. Wij van Flink IT zijn een breed georiënteerd aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken.

Bekijk ook: