Live chat

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat het netwerkbeheer voor jou uit handen kan nemen? Flink IT uit Emmen is al jarenlang betrouwbare partner voor netwerkbeheer van kleine en grote bedrijven in Emmen.

De verschillende apparaten binnen een bedrijf communiceren met elkaar via een netwerk. Om deze digitale communicatie vlot en soepel te laten verlopen heeft Flink IT de beste netwerkbeheerders in dienst. Onze netwerkbeheerders zorgen er niet alleen voor dat het netwerk beschikt over voldoende capaciteit maar ook zorgen zij ervoor dat het voorzien is van een betrouwbare veiligheid.

Netwerkbeheer uitbesteden

Een bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat elk apparaat kan communiceren met alle andere verbonden apparaten. Van computers tot printers, alles staat in contact met elkaar. De netwerkbeheerders bij Flink IT zorgen ervoor dat er een goed ontwerp komt en onderhouden deze. Zo ben je als gebruiker altijd verzekerd van een optimale gebruiksvriendelijk- en veiligheid.

Bij Flink IT zijn wij in staat om netwerken op te bouwen vanaf het nulpunt, zoals bij een verhuizing. Maar ook kunnen wij bestaande netwerken overnemen en optimaliseren of herinrichten. Door onze netwerkoplossingen richten wij deze efficiënter en duurzamer in. 

Waarom kiezen voor Flink IT

Door onze open communicatie, heldere adviezen en afspraken werken we graag aan duurzame relaties met onze klanten. Ook denken wij graag met jou mee over manieren om het netwerk en de online productiviteit van jouw onderneming te verbeteren. 

Wij zorgen voor netwerken die optimaal beveiligd zijn tegen malware, virussen en hackers. Dit doen we op de achtergrond. Onze strategie met betrekking tot beveiliging zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven. Bij Flink IT bewaken de experts de updates, patches en netwerkbelasting zodat de gebruikers ongestoord te werk kunnen.

Meer te weten komen?

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar ons netwerkbeheer en ben je benieuwd of het ook gunstig is voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze specialisten naar de mogelijkheden.