Live chat

Wil je als bedrijf graag je ICT (deels) laten uitbesteden? Bij Flink IT is het mogelijk om dergelijke taken uit handen te geven. Wanneer je besluit om het beheer uit te besteden wordt er gewerkt met een contract. Hierin wordt besproken of het tegen uur basis, projectbasis of tegen vaste kosten per maand berekend wordt.

Voordelen ICT beheer uitbesteden

Het uitbesteden van het ICT beheer neemt een aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn op basis van de dienstverlening die wij bij Flink IT leveren. 

  • Je kunt duidelijke afspraken maken en garanties leveren.
  • Het is bijna altijd goedkoper dan wanneer je iemand in dienst neemt. Zeker wanneer je kijkt naar MKB en kleinere ondernemingen.
  • Wanneer je een ICT bedrijf inschakelt werk je met mensen die kennis en ervaring hebben op de verschillende gebieden binnen de ICT. Hierdoor heb je een breed en hoog kennisniveau tot je beschikking.
  • Doormiddel van verschillende certificaten wordt de veiligheid gewaarborgd.
  • Je hebt een vast aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen.

Waarom kiezen voor Flink IT

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT oplossingen op maat in Emmen en omstreken. Wij stemmen met onze kleine en flexibele organisatie onze dienstverlening precies af op de wensen van jou als klant. Met onze professionele helpdesk kunnen wij 24/7 monitoren en waar nodig op afstand of op locatie ondersteuning bieden indien nodig.

Naast het systeembeheer richten wij ons ook op werkplek-inrichting, service op locatie en het geven van instructies over bepaalde zaken. met onze servicegerichte aanpak en expertise van ons ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. 

Meer te weten komen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten en wil jij erachter komen of wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een specialist naar de mogelijkheden.