Live chat

Blog

Uitbreiding SET-regeling vanwege het Corona virus

6 april 2020

Aanbieders van zorg of ondersteuning die rond de coronacrisis extra willen inzetten op digitale zorg op afstand voor mensen thuis, kunnen in aanmerking komen voor de uitbreiding van de SET-regeling.

Denk hierbij aan digitale toepassingen voor het personeel, maar ook bijvoorbeeld voor cliënten. Zo kunt u met de aangepaste SET-regeling tot wel € 50.000,- 100% vergoed krijgen om te investeren in digitale zorg, om bijvoorbeeld een video-conferentie oplossing aan te schaffen of een systeem in te richten om zorgpersoneel nog meer vanuit huis te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan een VPN, of misschien wel een CRM-systeem om de bekende ‘mappen’ digitaal te maken. Zo vermijd je niet alleen lichamelijk contact met collega’s, maar met de nieuwe SET-regeling kunt u dit ook nog eens voordelig implementeren ten tijde van de Corona crisis.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de SET-regeling voor uw cliënten, uw personeel of uw organisatie? Neem dan contact met ons op en ontvang het gratis informatiedocument. Flink IT is u als ondernemer, ZZP’er, zorgverlener of patiënt graag van dienst in deze moeilijke periode en wij dragen dan ook graag ons steentje bij.

Terug naar blogoverzicht

Stel Bas een vraag

Wil je meer weten? Bel mij of stel een vraag via het formulier.