Live chat

Blog

Nieuwe website van Flink IT

23 oktober 2019

Als IT-partner voor kleine en grote bedrijven staan we al jarenlang 24/7 klaar voor onze klanten. We zetten continu in op service en letten op mogelijkheden voor verbetering. Met de komst van nieuwe collega’s werd het tijd voor een vernieuwing van de website.

Frisse en krachtige huisstijl

Onze huisstijl heeft een mooie make-over gekregen. De kleuren zijn krachtig, helder en zakelijk gebleven. Onze slogan maakt het plaatje helemaal compleet. “Krachtig in IT-oplossingen”.

Gebruiksgemak voor klanten en bezoekers

Bezoekers van de nieuwe site vinden in een paar muisklikken alle informatie die beschikbaar is over onze dienstverlening en ons bedrijf. Uiteraard is de website volledig responsive zodat bezoekers vanaf iedere device de juiste beleving op onze site hebben.

Complimenten

Onze dank gaat uit naar de medewerkers van Webba. Met hen hebben we tot de laatste minuut de puntjes op de i gezet en zullen we de komende tijd blijven werken aan verbetering en zichtbaarheid. Ook danken we ons eigen team voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Kijk gerust op onze vernieuwde website.

Vragen of opmerkingen

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze website vindt. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar blogoverzicht

Meer weten?

Wil je meer weten over de nieuwe website? Vraag het Ronnie!