Live chat

Blog

5 voordelen bij het uitbesteden van serverbeheer bij Flink IT

26 oktober 2020

 

Bijna alle organisaties, bedrijven en instellingen maken gebruik van servers. Hoe ze daar mee omgaan is per organisatie verschillend. Sommige hebben hun eigen servers en doen het beheer en onderhoud zelf. Andere organisaties besteden het misschien wel uit. Wij geven je vijf voordelen waarom je het zou uitmoeten besteden bij Flink IT.

 

In het dagelijkse werk bent u afhankelijk van bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruiksbeheer. Het is daarom van groot belang dat je erop kunt vertrouwen dat deze servers altijd  werken. Door middel van monitoring en proactief handelen zorgt Flink IT dat jouw servers altijd beschikbaar zijn. Geniet ook van de zekerheid van serverbeheer door Flink IT.

 

Onderhoud

 

Onderhoud is vaak een probleem bij veel organisaties, bedrijven en instellingen. Flink IT kan u hier van verlossen. Wij kunnen dit volledig van u overnemen. Dit houdt in dat wij storage- en netwerkbeheer, updates en zelfs de security op ons nemen. Hierdoor hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Het is namelijk wel belangrijk dat alles blijven draaien en dat uw gegevens veilig zijn, beveiliging staat voorop in deze tijd.

 

Beschikbaarheid

 

Het is belangrijk dat de serverbeheerder altijd beschikbaar is. Zodra iets niet meer werkt moet er direct actie ondernomen worden zodat alles weer draait. Flink IT staat voor duurzame relaties met klanten, persoonlijk contact en snelle oplossingen. Door snel handelen en een proactieve houding lossen we serverproblemen zo snel mogelijk op. Hierdoor onderscheiden wij ons van anderen en loopt u geen inkomsten mis.

 

Systembeheerders

 

Het is belangrijk dat systeembeheerder hun kennis blijven uitbreiden, ook al lijkt dit uit de praktijk erg lastig te zijn. Het is voor bedrijven ook erg moeilijk om systeembeheerders aan te stellen omdat er veel vraag naar is. Flink IT beschikt over meerdere systeem beheerders die helemaal up-to-date zijn en gespecialiseerd zijn bepaalde dingen waaronder databeveiliging en security wat voor elk bedrijf noodzakelijk is.

 

Tijd

 

Tijd kost geld zeggen ondernemers vaak. Serverbeheer kost tijd. Vooral onderhoud en dingen repareren. Daar dat u serverbeheer uitbesteed bij Flink IT hoeft u zich er zelf geen zorgen meer over te maken. Ook hoeft u er zelf niet mee bezig. Door deze tijd te besparen kunt u verder werken aan andere werkzaamheden. Dit is vaak samen met onderhoud de reden waarom bedrijven serverbeheer liever uitbesteden.

 

Denkkracht

 

Bij het uitbesteden van serverbeheer bij Flink IT denken wij graag met u mee. Hoe kunnen we zorgen dat het nog beter en sneller werkt, hoe kunnen we ervoor zorgen dat uw applicaties efficiënter werken. Bij het uitbesteden komt er extra denkkracht en creativiteit hierdoor kunnen we samen nadenken hoe wij de server beter kunnen functioneren.

 

Flink IT staat voor duurzame relaties met klanten, persoonlijk contact en snelle oplossingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via onze live chat of neem contact op met ons sales team. https://www.flinkit.nl/diensten/serverbeheer/

Terug naar blogoverzicht

Stel Bas een vraag

Wil je meer weten? Bel mij of stel een vraag via het formulier.