Live chat Vragen? Chat met ons

Diensten

Wij voorzien in volledig IT oplossingen. Naast werkplek online leveren we IT diensten op locatie, zoals installaties van werkplekken, printers, netwerken, etc. Dit alles met als doel uw zorgen over uw werkomgeving weg te nemen en te voorkomen dat u niet aan het werk kunt.

Werkplekbeheer

Wilt u zich niet bezighouden met het dagelijks beheer rondom uw werplekken? Wij van FlinkIT kunnen voor u het beheer zoals de installatie, aanschaf, imaging en opslag van uw hardware, voor onze rekening nemen. Daarnaast kunt u ook voor reparaties van uw apparatuur bij ons terecht.

Netwerkbeheer

Ondernemers en werknemers zijn steeds vaker mobiel aan het werk en er wordt meer gebruik gemaakt van externe netwerken. Dat betekent dat uw bedrijf 24/7 'toegankelijk' moet zijn. Wij van FlinkIT zorgen voor deze veilige en betrouwbare toegankelijkheid.

Serverbeheer

In het dagelijkse werk bent u afhankelijk van uw bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruikersbeheer. Het is daarom van groot belang dat u er van op aan kunt dat deze servers blijven werken en dat eventuele problemen snel worden aangepakt of proactief worden verholpen doormiddel van monitoring.
Wij van FlinkIT bieden met ons serverbeheer hiervoor de oplossing.